Vi har fornøjelsen at invitere til fernisering på udstillingen

Decemberudstillingen

med PABiAK

+ Julelotteri (vind gavekort til brug på udstillingen)

lørdag den 19. november 2011 kl. 14 – 17

Udstillingen er åben i perioden 19.11.11 – 1.1.12

på fredage, lørdage og søndage kl. 11 – 17

eller efter aftale

Udstillingen er sponsoreret af

 


Udsnit af ”Mellem to stole”, 2011, bearbejdet foto på lærred af Emmy Lund

PABiAK

(Professionelt arbejdende billedkunstnere i Assens Kommune)

Fra gruppen udstiller:

Ole Pultz

Lene Broe

Erik Brandt

Anne Bjørn

Lotte Olsen

Emmy Lund

Peter Tybjerg

Mette Birckner

Merethe Bloch

Erling Tingkær

Jørgen Svenstrup

Kirsten Svenstrup

Jan Allan Johnsen

Carl Henning Aarsø

Paul-René Péronard

Anne Marie Egemose

 

Det er bemærkelsesværdigt at Assens Kommune herberger så mange professionelt arbejdende billedkunstnere. Decemberudstillingen giver hvert år disse kunstnere mulighed for at præsentere deres nye værker lokalt og kommunens indbyggere har her mulighed for at se og erhverve værker af lokale kunstnere.

På årets Decemberudstilling, nr. 21 i rækken af Decemberudstillinger, deltager 16 medlemmer af PABiAK med maleri, foto, grafik, skulptur, glas og keramik. De deltagende kunstnere er: Ole Pultz, Lene Broe, Anne Bjørn, Erik Brandt, Lotte Olsen, Emmy Lund, Peter Tybjerg, Mette Birckner, Merethe Bloch, Erling Tingkær, Jørgen Svenstrup, Kirsten Svenstrup, Jan Allan Johnsen, Carl Henning Aarsø, Paul-René Péronard og Anne Marie Egemose.

Udstillingen vil, som det i mange år har været en tradition, igen indeholde et julelotteri med mulighed for at vinde gavekort til brug på udstillingen. En tradition er det også at dette julelotteri er integreret i udstillingen, som et aktivt og overraskende element. Således foregår julelotteriet i år via en såkaldt LOTTOMAT, hvor man ved hjælp af en fodpedal kan sætte en masse nummererede bolde i bevægelse. Herefter gælder det om at fange den ”rigtige” bold, som så, for det beskedne beløb på kr. 25, kan indløses til en kuvert, svarende til den nummererede bold. Er man heldig kan man vinde gavekort på 1.000, 500, 200 eller 100 kroner. Mindre heldige må tage til takke med et af galleriets kunstpostkort.

Vi håber at mange igen i år vil finde vej til årets Decemberudstilling.

Med venlig hilsen

Carl Henning Aarsø